Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DJ árak Esküvőre

Örülök, hogy ellátogattál oldalamra. Ezek szerint érdekelnek a DJ árak esküvőre avagy, hogy milyen áron zenélnek az Esküvő DJ-k. Fontos kérdés ez az esküvő előtt álló párnak. Most elmondjuk, hogy mégis nagyjából milyen Esküvői DJ árakkal kalkulálhatsz esküvődre.

DJ árak Esküvőre - Néhány óráért több százezer forintot?
A kérdés és a válasz nem ilyen egyszerű.

Legtöbbször én az Esküvő DJ szoktam megérkezni az esküvőre délután 1-2 óra felé. Ezután kezdetét veszi a kipakolás, hang és fénytechnika telepítése, ízléses elhelyezése. Ha van polgári szertartás a helyszínen, akkor a hangtechnika és dj pult összerakása itt. Ha ez kész, akkor elmegyek átöltözni, hogy elegáns ruhában várjam a vendégeket. Sajnos nagyon sok DJ nem figyel a mai napig az öltözékére.
Ekkor már finom aláfestő zenét szoktam játszani a vendég érkezés, vendég váráshoz Happy Jazz, Swing, Bossa Nova, Vintage Café, Lounge, Buddha Bar stílusokból. Gyakorlatban már innentől indul a DJ szolgáltatás az esküvőn.
Ilyesmi típusú dallamok szólnak a vacsora alatt is, majd következik a pár által meghatározott nyitótánc. A nyitótánc után elkezdek zenélni, vagyis Esküvő DJ módba kapcsolom magam. Az esküvői partyt megszakítva a kötelező programokkal folytatódik a buli, létszámtól és hangulattól függően hajnali 4-5-ig esetleg reggel 6-ig. Ha vége a bulinak, akkor még a technikát le kell bontani, elpakolni, ez az én esetemben 1 óra. Amikor el szoktam köszönni a felszolgálóktól, pultosoktól, akkor már egy vendég sem szokott a helyszínen lenni.
Ha így nézzük a dolgot, akkor máris nem csak néhány órát dolgozik az esküvő dj, hanem gyakorlatban közel 1 napot. Meg lehet említeni, hogy az adott esküvőre fel kell készülni zenékkel, egyedi kérésekkel, igényekkel.
Személyes találkozók, e-mailezés, telefonbeszélgetés, esetleg helyszínbejárás.

Mivel legtöbbet Budapesten és Pest megyében dolgozom, ezért az itteni árakkal vagyok tisztában. Hozzávetőleg 120-150-170.000 Ft-ért már profi, megbízható, rutinos Esküvő DJ-t lehet találni, megfelelő, profi technikával.

De több dologtól függhet még az esküvői dj ára.

Például:

  • Budapesten van az esküvő, vagy vidéken?
  • Hétköznapon, pénteken, esetleg szombaton?
  • Szükség van-e buborékfújó gépre, szertartás hangosításra, LED-es színezésre?

Szinte biztosan fogtok találni olyan "kollégát" aki az említett összegeknél olcsóbban 40-50-60.000 Ft-ért elvállalja az esküvőtök, de nem biztos, hogy jó választás egy laptopos, youtube-ról, spotify-ról játszó önjelölt, lelkes amatőr DJ, aki másod, harmad állásban próbálja ezt csinálni, persze feketén.

Az én véleményem az, hogy egy DJ az minden nap DJ. Ez a hivatása, ez a hobbija, ez a munkája, ez az élete. Vagyis a nézőpontom szerint egy esküvő DJ az akkor hivatásos és profi esküvő dj, ha csak ezzel foglalkozik, és saját vállalkozása van. Nem dolgozik mást mellette. A magyarázat pedig nagyon egyszerű. Ha fent tudja magát ebből tartani, akkor tehetséges és van elég megkeresése, munkája. Ebben az esetben biztosra mehettek, hogy megbízható, tapasztalt kollégával álltok szemben.

Jómagam egy személyben dolgozom. Ebből adódik, hogy egy napra, egy esküvőt tudok vállalni, noha vannak olyan esküvői dj csapatok, ahol vannak 6-8-10-en egy csapatban. Nem biztos, hogy mindenképp jó megoldás lehet. Ilyenkor bele lehet futni nem azonos szintű felkészültségű, rutinú, zenei tudású, technikai hátterű csapattagokba.

Érdemes lehet referenciákat kérni, nézni fotókat, videókat, visszajelzéseket olvasni. A személyes találkozón rá lehet kérdezni, hogy számlaképes-e az adott esküvő DJ. Az mindenképp jó jel, ha igen, mert akkor van vállalkozása. Ha nem számlaképes a DJ, az inkább nem jó jel.

Vannak olyan esküvő dj-k, akik csak egy nagyon szűk, felső rétegnek zenélnek, nagyjából 300.000 Ft körüli összegekért, szintén profi technikával.

Döntsétek el, hogy mi fér bele Nektek. Szánjatok elég időt a profi, legjobb esküvő dj megismerésére. Figyeljetek az ár/érték arányra.

Engem általában azok a párok választanak, akiknek fontos a jó ár/minőség arány. Ezért nem ritka az sem, hogy az időpontjaim 1 évre előre elkelnek.

Ha szeretnéd, hogy adjak egy pontos-végleges esküvő dj árat Nektek, akkor kérlek, írj egy árajánlatkérő e-mailt a slager@slagerdj.hu -ra, ami tartalmazza az alábbi kérdésekre a válaszokat:

  • Az esküvőpontos dátuma?
  • Az esküvő pontos helyszíne, rendezvényhelyszín neve?
  • Vendégek várható létszáma?
  • Polgári szertartást kell a helyszínen hangosítanom?

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

DJ árak Esküvőre - referencia képek

Esküvői beszámolók