Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Széchenyi fürdő esküvő - márvány terem

Anita és Balázs esküvője a márvány teremben.

Folytatva az esküvői szezont ezen a hétvégén Budapestre, a Széchenyi Fürdőbe érkeztünk, ami az állatkerti krt-on található a fővárosi nagycirkusszal szemben. A fürdő márvány termébe délután 2 körül érkeztünk, és némi küzdős parkolás után bepakoltuk az esküvői dj felszerelést a márvány terembe. Anita és Balázs megbízott minket az este 6-kor kezdődő polgári ceremónia hangosításával, és zenei aláfestésével.

A dalokat a polgárihoz egy héttel az esküvő előtt megkaptuk, így pontosan fel tudtunk belőlük készülni, be tudtuk szerezni a dalokat. Nagyrészt Yiruma dalai szóltak a ceremónia alatt. A polgári után a ceremóniamester kiterelte a násznépet, a fürdő bejárata elé, hogy az esküvői fotós segítségével összehozzák a nagy csoportképet. A dekoráció színei kék, pontosan "navy blue" és fehér volt. Szép, 10 fős kör asztalos kialakítás volt, mind a 80 vendég körasztalnál foglalt helyet. Ajándékozás, köszöntőbeszédek majd 20:00-kor kezdődött a vacsora, amit a nyitótánc követett, majd elindultuk az esküvői bulival. Anita és Balázs nagyrészt a 90-es és 2000-res évek dance slágereit kérte a napjaink ismert nótái mellett, remekül választották meg a stílusokat, hiszen a násznép nagy része is 20-30-40-es korosztály volt, így remekül működtek ezek dalok.

A buli elején rock and roll-osra vettük a zenei felhozatalt, pont az idősebbek miatt, de elhangoztak még ABBA, Boney M, Grease slágerek is, amik szintén remekül beváltak az idősebb és fiatalabb generációknál is. Az este folyamán az esküvői torta mellett érkezett Anita és Balázs egy gyertyafény keringővel. Ez szintén nagyon meghitt és látványos volt. Az esküvői bulit egészen 04:00-ig toltuk, ugyanis ekkor, jött a helyszín managere, hogy 4-kor vége a rendezvénynek, így szól a párral a megállapodás, ekkor még hozzávetőleg 20-an táncoltak a márvány terem csúszós, tükörsima lapjain.

Nagyjából reggel 5-re bontottuk le a felépített esküvő dj technikát, ekkor már záporozott az eső, kissé ázottan, de elégedetten indultunk haza, mivel Anita és Balázs a buli végén megjegyezte nekünk, hogy fantasztikus volt a buli, a fiataloknak és az idősebbnek is tetszett. Számunkra ez a legfontosabb, hogy pár és a násznép elégedett legyen. Elhoztunk Nektek néhány fotót a helyszínről, és az esküvőről.

Íme a programterv Anita és Balázs esküvőjéről:

  • 14:00-tól vendégvárás a Széchenyi Fürdőben.
  • 14:40-kor vendégek indulása a Jáki Kápolnába.
  • 15:00 templomi szertartás, kb. 35 perc. Utána sziromszórás, minimális gratuláció. (kreatív fotózás a Városligetben) Vendégek már jöhetnek 16:30-tól,
  • Mi 17:45-re érünk vissza a Széchenyi Fürdőhöz.
  • 18:00 Polgári szertartás. Utána gratulációk és kiscsoportos fotók
  • 19:00-tól csoportképek és csokordobás a Széchenyi főbejárata előtt,
  • 20:00 vacsora kezdete, előtte férj beszéde. Vacsora után nyitótánc,
  • 23:00 körül tortavágás, utána menyasszonytánc.
  • Átöltözés után, kb. 01:00-kor gyertyafény-keringő.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Széchenyi fürdő esküvő - márvány terem - referencia képek

Esküvői beszámolók