Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hotel Botanica esküvő 2022

Esküvőn jártunk Dánszentmiklóson a Hotel Botanicában.

Nagy várakozás előzte meg az érkezésünket, roppant felcsigázott hangulatban érkeztünk meg eme csodás esküvőihelyszínre. Budapestről indultunk Dánszentmiklósra, kevesebb mint 1 órás autóút alatt a Hotel Botanicába érkeztünk. A parkolás külön parkolóban van megoldva, ami szemközt található a vendégházzal. Belépve a területre megszámlálhatatlanul sok fa, bokor, zöld különlegesség, virág fogad bennünket, mint egy igazi botanikus kertben, mindez Provence-i stílusban.

VIGYÁZAT: Könnyen bele lehet szerelmesedni a helyszínbe. Ez történt velünk is, a szállást elfoglalva megkaptuk az 1-es, Füge szoba kulcsát. A szobákban is a mediterrán, Provence-i stílus köszön vissza. De nem sokat időztünk a szobában, hiszen jómagam Esküvői DJ Vinch Enzo a polgári szertartás hangosításával és az azt követő esküvői buli prezentálásával voltam megbízva. Fel is építettem az Esküvői DJ bulihoz szükséges technikát és fényeket, és a közönségkedvenc buborékfújó gépet - https://www.facebook.com/buborekfujogep

A szertartást hangosítottam vezetéknélküli mikrofonnal, amit kiraktam a dánszentkmiklósi anyakönyvvezetőnek. Ezen kívül lejátszottam a pár által ide kért zenéket a bevonuláshoz, aláíráshoz, csókhoz, szülőköszöntéshez. Nagyon vártuk az esküvői vacsorát, hiszen egy csúcsgasztronómiás menüt kaptunk Munk Tamás kiváló cheftől. Ami nem okozott csalódást, új ízek, különleges formák és textúra volt megjelenítve a tányéron. A vacsora után a pár kérése az volt, hogy minden vendég menjen be úszni a medencébe, ami este 10-ig áll rendelkezésre, így ház mi is mint Esküvői DJ is, az esti strandoláson vettünk részt, formabontó módon. Este 10-kor indultunk az esküvői bulival, amit a 90-es évek slágereivel indítottunk a pár és a vendégek kérései alapján. Ezek mellett remekül működtek az aktuális slágerek valamint a retro muzsikák is. Amit egy folyamatos mixben szervíroztunk, megszakítás és pihenő nélkül. A este folyamán ment több alkalommal a buborékfújó gép is, ami ezúttal is osztatlan sikert aratott a vendégek között, többen a buborékokban fotózták, videózták magukat.

Hajnalban a Füge szobában pihentünk néhány órát, majd mentünk vissza a vacsora és buli terembe, lebontani a DJ technikát és utunk lassan visszavezetett Budapestre. Igazi ÉLMÉNYesküvő volt. Nem szabad elmennünk a felszolgálók, recepciósok, rendezvényszervezők magasfokú rugalmassága és segítőkészsége mellett sem. Minden felmerülő dologra, azonnali segítséget nyújtottak, nagyon előzékenyek voltak. Itt tényleg azt éreztünk, hogy értünk van minden. 10 csillag a kollégáknak és a helyszínnek. A foglaláshoz tartozott még a reggeli, ami választékos és bőséges volt, a Botanica Hotel legalsó szintén.
Reméljük visszatérünk még ide, hogy ismét hajnalig táncoltassuk a vendégeket eme mesés, Provence-i környezetben. 2021 Hotel Botancia Esküvő 2021 Esküvő DJ
Hotel Botanica Vendégház - https://botanicavendeghaz.hu/

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Hotel Botanica esküvő 2022 - referencia képek

Esküvői beszámolók