Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ árak 2019

El sem tudjuk mondani hányszor kaptuk meg azt a kérdést, hogy mennyibe kerül egy esküvői DJ? Esküvői DJ árak 2019-ben? Milyen árakon dolgozik a Profi, a jó esküvői DJ?

Megpróbálunk a lehető legjobban válaszolni a kérdésre. Az esküvői DJ árak változhatnak attól függően, hogy milyen minőséget szeretne a pár. Biztos vagyok benne, hogy hallottál horror sztorikat Youtuberól és laptopról játszó DJ-ről vagy olyanokról, akik csak bizonyos típusú zenéket játszanak le.

Esküvői DJ árak

30.000 Ft - 70.000 Ft - általában kezdő, otthoni, hobby, szoba DJ.

80.000 Ft - 120.000 Ft - Több tapasztalata van, mint a kezdő DJ-nek, de valószínűleg egy részmunkaidős DJ-vel állunk szemben, aki másod-harmad állásként csinálja ezt.

150.000 Ft - 300.000 Ft - A legtapasztaltabb, professzionálisan képzett, főállású DJ, háta mögött 200-300 vagy még több esküvővel, számlaképesen, jogosított hanganyagokkal, saját komplett felszereléssel.
Ha a pár nem szeretne bulit, csak valami kis zenét a fogadás és vacsora alá, akkor valóban megéri az első kategóriából választani valakit a baráti körből laptoppal, iPoddal.

A 80.000 Ft - 120.000 Ft-os kategóriában a Dj-k hajlamosak hibázni, mert nincs ideje felkészülni az esküvőre, mert van egy teljes munkaidős állása, és ez csak hobby, kereset kiegészítés. Elvégre van egy 8 órás főállása így kevésbé tud összpontosítani az esküvők sikerére. Ha Nektek ekkora a költségkeret, akkor lehet, hogy épp szerencsétek lesz és kifogtok egy tehetséges gyöngyszemet, de fennáll a kockázata annak is, hogy belefuttok egy olyan DJ-be, aki nem felkészült, és nem tudja megvalósítani a Ti és a vendégek igényeit zeneileg, csak játssza a zenéket össze vissza, különféle techno és tucc-tucc zenével vegyítve.A 150.000 Ft - 300.000 Ft-os Esküvői DJ kategória, akik ennyi pénzt fizetnek, azok jellemezően azért teszik, mert ilyen összegekért, ilyen áron jól képzett, tapasztalt szakembereket lehet találni, akiknek az Esküvő DJ-zés a hivatásuk, főállásuk. Ők azok a több száz esküvős tapasztalattal rendelkező zenei szelektorok, akik elkötelezettek annak érdekében, hogy az esküvők olyan közel álljanak a tökéleteshez, amennyire csak lehet.
Nincs más munkájuk, "csak" annyi, hogy minden esküvő, minden esküvői buli tökéletes legyen, hogy kiválóan érezze magát a pár és pompásan a násznép. Az ilyen kollégák látnak a tánctéren, és azonnal felmérik a násznép igényét tudják, hogy mivel tudják őket beindítani, fenntartani a hangulatot a tánctéren hosszú órákon át. Ehhez több évtizedet felölelő, széles zenei ismeret, stílusérzék szükséges. Ők tudnak segíteni, ötleteket adni a több száz átzenélt, lebonyolított esküvőből.
A fenti megállapítások nem 100%-osak. Előfordulhat, hogy néhány kezdő DJ felárazza magát.
Tehát a páron múlik, hogy meghallgassa az esküvő dj jelölteket, találkozzon velük személyesen, tegye fel a megfelelő kérdéseket, hogy mely Esküvői DJ az aki a kívánt élményt biztosítani tudja.
Lényegében leginkább a rutinért és a hozzáállásért fizet a pár. Van egy mondás: „A jó DJ nem olcsó és az olcsó DJ nem jó”.

Ők azok a párok, akik 2018-ban engem választottak. Kérj Te is egy ajánlatot tőlem.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői beszámolók