Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői dj zene

Esküvői DJ zene, esküvő zene, nem zenész, zenekar által, hanem kicsit modernebb formában, lendületesebb, fiatalosabb formában.

Milyen pároknak ajánlom magam, mint esküvői dj zenész:

  • Elsősorban olyan értelmiségi, városiasodott szokásokkal rendelkező pároknak, akik kissé szakítanának a klasszikus esküvői hagyományokkal, és modernebb keretek között képzelik el a Nagy Napjukat, esküvői dj-vel.
  • Azoknak, akiknek fontos, hogy az esküvőjükön tapasztalt, rutinos, segítőkész, megbízható, rugalmas esküvői dj tevékenykedjen, a háta mögött 15 év dj múlttal és 200 megcsinált esküvővel, mindez leinformálhatóan.
  • Olyan pároknak, akik a fiatal/fiatalos vendégeiket egy zenei időutazásban részesítenének, az elmúlt 50 év magyar és nemzetközi slágereivel, stílusokon átívelve a Rock and Roll-on át, a 70-es, 80-as, 90-es évek sikereivel, Funky, RnB, Latin ritmusokkal és napjaink muzsikáival.
  • Akiknek fontos, hogy a DJ beszéljen angolul, ne igyon 1 csepp alkoholt sem a Nagy Napotokon, és ne tartson a DJ cigi szünetet sem. Mint testben és lélekben, tiszta fejjel legyen jelen Veletek a Nagy Napon, elegánsan felöltözve a dekoráció színéhez.

Nemzetközi utazásaim során igyekszem minél több lemezboltba eljutni. A műsoron nagy részét CD-ről játszom, nem laptopról. Jómagam még az a fajta valaki vagyok, aki ad pénzt a zenéért, gyári lemezekért, kiadványokért. Szeretem megfogni a zenét, szeretem megnézni egy dal borítóját.

Tekintsünk bele az esküvői dj zene műsor programba, kínálatba, összeállítottam egy gyorsan áttekinthető ízelítőt:

Rock’N’Roll:
Grease, Chubby Checker, Bill Haley, Elvis Presley, Beatles, Little Richard

D.I.S.C.O.:
ABBA, Boney M, Bee Gees, Gloria Gaynor, Donna Summer, Michael Jackson, Madonna, Christina Aquilera, Cher, Tina Turner, Modern Talking, WHAM!, George Michael

Magyar:
Omega, LGT, Neoton, Hungária, Máté Péter, Magna Cum Laude, Quimby, Illés, R-Go

Új Magyar:
Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Wellhello, Ocho Macho, Margaret Island, Punnany Massif

Latin:
Vaya Con Dios, Gipsy Kings, Gloria Estefan, Juanes, Enrique Iglesias, Shakira, Ricky Martin, DOn Omar, Daddy Yankee & Luis Fonsi

Funky:
Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, Hot Chocolate, Tom Jones, Barry White, Aretha Franklin,Delegation, Doobie Brothers, M. People, Eddye Grant, Diana King

R’N’B:
Rihanna, Beyonce, Pharrell Williams, Bruno Mars, Pussycat Dolls, Justin Timberlake, Jason Derulo, Fifth Harmony

Modern:
Flo-Rida, Avicii, David Guetta, Pitbull, Calvin Harris, LMFAO, Ed Sheeran, Kygo, Jonas Blue, Burak Yeter, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike

Nemzetközi PopRock:
Bon Jovi, Red Hot Chili Pappers, Coldplay, Nickelback, U2, Depeche Mode

Jazz/ Vacsorához: 
Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Natalie Cole, Dean Martin, Paul Anka, Vintage, Café, Cafe Brazillia

FONTOS:
Mulatós és cigány zenét kizárólag 60 perc időtartamig tudok nyújtani, prezentálni. Gondolkozzatok el, hogy ez az időtartam elégséges lehet-e Számotokra és a Násznép számára. Ha nem, akkor nem én vagytok a Ti esküvői zenei szolgáltatótok.

Az esküvői dj árak mindenképp kedvezőbbek, ha az esküvői dj Budapestre kap felkérést, mivel nincs útiköltség és autópálya útdíj fizetés sem. Feltűnően olcsó esküvői dj-t nem biztos, hogy célszerű választanunk, mivel tapasztalatlan, rutintalan, nincs tapasztalata az esküvők terén. Valljuk be, ez egy felelősségteljes munka. Ha lehetőségünk van rá, kérjünk esküvői dj véleményeket a barátainktól, ismerőseinktől, hátha az elmúlt években zenélt valakinek a Nagy Napján a számunkra is legjobb esküvői dj.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői dj zene - referencia képek

Esküvői beszámolók