Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ árak

Belegondoltatok már, hogy az esküvő legnagyobb részét a bulizás és az esküvői dj party tölti ki? Az esküvő DJ ára pedig az egész esküvői költségvetés egy kis szeletét teszi ki, pedig ez határozza meg a vendégek hangulatát, és teszi emlékezetessé a Nagy Napotok, a vendégek számára, és Számotokra. Így nem túlzás azt állítani, hogy a legjobb esküvői dj megválasztása az egyik legfontosabb feladat, ha végül nem esküvői zenekar mellett döntünk.

Az esküvői dj piac óriási, nincs könnyű dolga a Pároknak. Sok mindent mérlegelni kell, mielőtt döntünk, de ez más esküvői szolgáltatásokkal kapcsolatban is elmondható.

Minden évben 3-4 új esküvői dj és hozzá tartozó weboldal bukkan elő a semmiből. Sokat látott, régóta dolgozó DJ kollégák sem ismerik ezeket a legtöbbször fiatal srácokat, akik most próbálnak betörni az esküvői berkekbe, minimális háttérrel, kicsiny tapasztalattal, kevés esküvői referenciával. Ők legtöbbször 40-50-60 ezer forintért vállalnak esküvőket, pont azért hogy legyen referenciájuk. Nem beszélve arról, hogy másod állásban szeretnének esküvő dj-zni, tehát nem hivatásos zenei szolgáltatóval állunk szemben. Szinte garantálni lehet, hogy feketén, számla nélkül, és MAHASZ szempontból is illegálisan vállalnak munkát. Ki szeretné, hogy egy ilyen tapasztalatlan, rutintalan személy kapna lehetőséget a Nagy Napján? Nyilván senki.

Egy komplett esküvői DJ felszerelés ára minimum 3-4 millió forint. Ezt először egy esküvői dj-nek be kell invesztálnia. Létre kell hozni egy vállalkozást, és lehetőség szerint a szezonban minden szombaton zenélni. Lássuk be, ezt másodállásként, komolyan, életvitel szerűen nem lehet kivitelezni. Képbe kell lenni a régi és új zenékkel, folyamatosan követni a zenei trendeket, megjelenéseket. Ez mind idő. Nem beszélve arról, hogy egy hivatásos esküvői DJ-nek szezonban nincsen szombatja, mert esküvőn van, egyszóval ezt fizikailag is bírni kell. A felső határ az nagyjából 300-350.000 Ft. A kettő ár között kell megtalálunk a nekünk legmegfelelőbbet.

Az esküvő dj szolgáltatás ára nagyban függ a technikai igényeknek és annak minőségétől, a dj tehetségétől és zenei tudásától, a szolgáltatás és megjelenés színvonalától, és az esküvői helyszín távolságától a vendégel létszámától is, és a buli időtartamától is, mert vannak olyan esküvő dj-k, akiknél hajnali 2-3 óra után óránkénti felár van. Szerencsére nálam ilyen nincs. Egy-egy jobb esküvőn simán bele lehet csúszni a 24 órás fent létbe.

Jómagam egy komplett esküvői dj árat adok, ami tartalmaz mindent. Hangtechnikát, fénytechnikát, Pioneer DJ pultot (vannak olyan DJ-k, akiknél a DJ pult egy laptop), vezeték nélküli mikrofont, kábeleket, hosszabbítókat, LED-es színező lámpákat, buborékfújó gépet, füstgépet, 3D full color lézert, polgári szertartáshangosítást, útiköltséget, időkorlát nélküli szolgáltatási időt, 15 éves rutint és tapasztalatot. Ezért kell tudnom minden adatot az esküvőről és az igényekről, hogy egy pontos és végleges esküvői dj árat tudjak adni budapesti helyszínre, vagy bárhol máshol az országba. Véleményem szerint vállalkozásom az árajánlatok tekintetében a középső ársáv alját foglalja el.

Egy biztos, döntő lehet az ár mellett az esküvő dj habitusa, személyisége, stílusa. Egy személyes találkozón ezt rögtön le lehet tesztelni. Ez a találkozó arra is jó, az esküvő részletei megvitatása mellett, kiderüljön, hogy egy hullámhosszon vagytok-e a DJ-vel.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Az alábbi felsorolásban pedig olyan szolgáltatások szerepelnek, amik esetleg még érdekesek lehetnek számotokra:

  • Polgári szertartás hangosítása komplett technikával: 30.000 Ft
  • Buborékfújó gép: 20.000 Ft
  • Nagyteljesítményű füstgép: 20.000 Ft
  • LED-es színező lámpák falakra, oszlopokra: 7.000 Ft / db

Esküvői beszámolók