Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vinch Enzo pályafutás

Eddig erről még soha nem írtam átfogóan. A kezdetektől máig eltelt 15 év. Úgy gondolom ez már egy jelentősebb szakasz az ember életében, és ebben a munkában, aminek a távlatából, megéri visszatekinteni az elejére.

Kezdetek

Általános iskola 6. osztály. Ekkor még nem fogalmazódott meg bennem a "DJ" dolog, csak szerettem a ZENÉT hallgatni és felvenni az éppen futó slágereket, lelkesen a Pilis Rádió kívánság műsorából, kazettára. Teltek múltak a hónapok, és összegyűlt egy akkora állomány, amivel már kiállhattam - az osztály döntése értelmében - osztály bulit csinálni, kazettás magnóról. Akkoriban volt már CD Magyarországon, de mondani sem kell, hogy elérhetetlen áron volt, egy általános iskolás srácnak.

2001

Roxy rádió

7. és 8. osztályban már kicsit tudatosabb voltam. Akkoriban ment az FM 96,4 Roxy Rádióban, péntek esténként 8-tól éjfélig McFly és DJ Junior mix műsora a:
Roxy Hot Mix. Azért szerettem ezt a műsort, mert sok aktuális slágert, ismert dalt hallhattam más verzióban, más hangszerelésben, mint azt ahogy játszotta a TV, rádió. Ez nagyon-nagyon megfogott. Igazi Roxy Hot Mix függő lettem, és sorra vettem föl az egész műsorokat kazettára. Ezek a kazetták a mai napig megvannak. Péntek esténként Roxy Hot Mix-et hallgattam, szombat esténként 20:00 és 24:00 között pedig Roxy Matic-et Tommyboyyal.
Tommyboy a Roxy Matic-ben más stílusú zenéket pörgetett. Ez volt a progresszív house. Kezdetben nem tudtam hova tenni ezeket a számokat, mert teljesen más volt a hangzása és a felépítése mint a slágereknek. Akkoriban ez a zene egy új hangzás világ volt, amolyan réteg zene. De ez is magával ragadott, nagyon vártam a szombat este 8 órát, hogy a Sapkás műsorát rögzíthessem. 8. osztályban én csinálhattam az iskola tornatermében a " suli buli "-t. Emlékeim szerint jól sikerült. Két számra határozottan emlékszem, hogy pörgetem:
* " Safri Duo - Played a live "
* " Kylie Minogue - Can't Get You Out of My Head "

Az általános iskola befejezése után, nyáron a Kolozs Béla által vezetett budakalászi " Club Jungle "-be kezdtem bontogatni a szárnyaimat. Itt láttam először Pioneer DJM-600 keverőt és Pioneer CDJ-100 CD lejátszót. ( Előtte csak katalógusban. ) Itt már élesben emberek előtt zenélhettem 8000 W-os JBL hangrendszeren. Itt kell megemlítenem első "mentorom", ha lehet így fogalmazni, aki segített elindulni az alapoktól. Csankó Csaba - DJ Csabi Dee. Ő kezdte magyarázni a mixelés, az ütemre keverés alapjait, és a CUE pont kijelölését. Az okítás mellett sok-sok CD-t kaptam tőle. Itt sláger house-t, és house alapú 4/4-es zenéket játszottam.

Jungle Club Budakalász

2002-2003

Szárnybontogatásom a Római Parton folytattam. Akkoriban a Római Parton egy hely volt ahol, DJ szórakoztatta a vendégeket. Ez volt a Rozgonyi Piroska utca végén lévő Mosquito. Két nyári szezont töltöttem itt Duka Tamás - DJ Dukato mellett. Hordtam a hangfalakat, cipeltem a lemezes és kábeles bőröndöket, és ha a buli és Tamás kedve úgy kívánta akkor pár aktuális slágert lejátszhattam, teltház előtt, nagyon boldog voltam ilyenkor. Köszönöm Tominak azt, hogy vad idegenül maga mellé vett és foglalkozott velem. Tőle ismerhettem meg többek között az Earth, Wind & Fire-t, a Kool and the Gang-et, és amivel indultunk mindig este 9-kor: Mezzoforte - Garden Party. Ahogy telt az idő, én is kezdtem a funky és a régi zenék felé nyitni, mert láttam, hogy Tamás mekkora bulikat csinál velük. A Mosquito mellett céges rendezvényekre is eljártunk zenélni Budapesten, Balatonra. Másik fontos momentum a Mosquito kapcsán, hogy itt ismerkedtem meg Kramer Ádámmal - DJ Fat-el. Akkoriban még nem tudtam, hogy kicsoda ő, mára tudom.

Mosquito Római part

2004-2006

Következett egy 2 éves időszak amikor a trance hangzása nagyon megtetszett. Akkoriban a régi zenék mellett trance zenéket is hallgattam, játszottam és ilyen típusú bulikat szerveztünk Budapesten kisebb-nagyobb sikerrel. Kedvenc előadóim, DJ-im akkoriban: Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, Paul Van Dyk, ATB, Cosmic Gate, DJ Shog. 2005-2006-ban a Living Room-os DJ-k csapatát erősítettem, itt 2 termes bulikon zenélhettem olykor 400-500-600 vendégnek. Ekkoriban érkeztek már felkérések esküvőkre és céges rendezvényekre.

Livingroom

2007-2013

2007 májusától a Margitsziget - Sziget Klub Terasz-án kaptam lehetőset a nyári szezonban a vendégek szórakoztatására. Ez egy szabadtéri, nyári, teraszos hely volt a Szigeten, ahova özönlöttek be az utcáról a külföldi és magyar vendégek. Az első két szezonban minden pénteken és szombaton, majd az azt követő 5 évben heti 1 alkalommal voltam itt hallható. Itt már szinte mindent játszottam. Funky, RnB, Latin, Retro, Rock, aktuális slágerek. Este 9-től zenéltem, reggel fél 5-ig. Egy jobb este átforgott itt 400-500 ember. Ezzel párhuzamosan esküvőket, születésnapokat, céges rendezvényeket is csináltam. A Sziget Klub Terasz 2013 szeptemberéig tartott. Jó időszak volt. Itt szeretném megköszönni a hely vezetőjének, hogy sokszor kiállt és kitartott mellettem.

Sziget klub terasz Margitsziget

2010-2011

Két téli szezont zenéltem az Aranykéz utcai Stage Pubban, Budapesten. Alapvetően ez a hely egy karaoke bár volt, de a karaoke mellett volt DJ által generált buli is. Felváltva volt a két program lehetőség. Itt leginkább 80-as és 90-es évek slágereit és napjaink slágereit játszottam a magyar és külföldi vendégeknek.

Stage Pub

2011

2011 október 15-én elindítottam Budakalászon egy Nosztalgia Retro Party sorozatot, melynek tematikusan a helyben élő, idősebb korosztálynak a szórakoztatása a cél. Egy-egy ilyen bulin elhangzanak az elmúlt 60 év slágerei, különös tekintettel a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek magyar és nemzetközi sikerei. Nem ritka, hogy 60-70 év körüli vendégek is látogatják a Nosztalgia Retro Party Budakalász rendezvényét. Minden ilyen nosztalgia eseménynek van egy kiemelt zenekara akiktől ilyenkor a szokásosnál több zenét forgatunk le. Volt már a buli kiemeltje az ABBA, BONEY M, Grease, The Beatles, Elvis Presley. A rendezvények a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár ad helyet.

Noszutalgia Retro Party Budakalász

2013

2013 februárjában megszerveztem az I. Budakalászi Esküvő Kiállítást. Azóta minden év februárjában megszerveződik az esemény melynek fő célja, hogy a helyi és környékbeli vállalkozók és cégek be tudjanak mutatkozni, meg tudják ismertetni magukat a helyi párokkal, közönséggel. Ez egyben remek alkalom arra, hogy az esküvői szolgáltatók is új kapcsolatokra, új ismeretségre tegyenek szert. A kiállítás sikerét mutatja az egyre növekedő látogatottság, és szolgáltatói érdeklődés.

2013-jelen

Mára specializálódtam az esküvők és rendezvények világára Budapesten és országszerte. A felkéréseim döntő többségét ilyen jellegű bulik teszik ki, amit egyáltalán nem bánok. Nincs két egyforma esküvő, nincs két egyforma céges rendezvény. Mindig más embereknek, új helyszínen zenélni igazi kihívás és öröm. Nagyon szeretem a nemzetközi esküvőket, ahol az egyik fél külföldi. Ilyenkor az adott nemzetiségű vendégeknek külön szoktunk egy vagy több zenei blokkot kialakítani a párral, hogy ők is kapjanak hazai zenéket. Ilyenkor egész különleges zenékre lehet akadni. Volt szerencsém esküvő DJ-zni: Indiai, Holland, Német, Olasz, Angol, Szlovák, Pakisztáni, Kínai, Francia, Amerikai esküvőkön.

Esküvői beszámolók