Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DJ Céges Rendezvényre

DJ céges rendezvényre ajánlatunkban mindent megtalál, amire szüksége van egy sikeres céges bulihoz. A céges buli DJ Önre és vendégeire fókuszálva, alakítja a céges rendezvény zenei palettáját. Szívesen fogadjuk a kedvenc dalaikat egy listába összeszedve. Ez többnyire 20-30 dal szokott lenni. Minden szükséges hang és fénytechnikát a DJ szállít a céges rendezvény helyszínére, így Önöknek nem kell semmit sem bérelniük a rendezvényhez, csak egy feladata van, élveznie az estét. A köszöntő, nyitó, évértékelő beszédekhez vezeték nélküli mikrofont biztosítok. Lazítson, hogy a munkavállalói, kollégái nyugodtan táncoljanak, szórakozzanak. DJ céges rendezvényre ajánlatunkban elérhető a következő stílusok: Nosztalgia, Retro, Rock 'n Roll, a 70-es, 80-as, 90-es és magyar és nemzetközi slágerei, az ezredforduló közismert dalai, Funky, RnB, Latin, Pop, Dance, ismert aktuális rádiós slágerek. Ezen kívül énekelhető magyar dalok, Rock slágerek is, ha erre igény van. Vendég érkezés alá finom háttérzenét szoktam játszani lágy stílusokból. Többnyire ez Swing, Happy Jazz, Soul, Lounge, Bossa Nova, Vintage Café így amíg a vendégek szálingóznak, ezek a percek sem telnek csöndben. Szívesen teljesítem a helyszínen érkezett zenei kívánságokat, amennyiben ezeket beleférnek az előre megbeszélt repertoárba.

Vállalkozásként működünk, így számlát állítunk ki minden DJ céges rendezvényre munkánkról. Megkeresésüket a megbízási szerződés aláírásával tudjuk fixálni, ez a garancia mind a két fél számára, innentől lehet fixnek tekinteni a DJ szolgáltatást.
Tekintse meg milyen céges rendezvény referenciákkal rendelkezem. Naptárunk, főleg a decemberi céges buli szezonos hónap gyorsan betelik, keress egy ajánlat miatt még ma.

Céges Rendezvényre DJ, akiket már partnereim között tudhatok:

STRABAG Általános Építő Kft.
Magyar Nemzeti Bank
Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda
Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda
SGS Hungária Kft.
Auchan Magyarország Kft.
Management Partners Holding Zrt.
Kwik Fit Autószerviz Hálózat
Duna Medical Center
Meditop Gyógyszeripari Kft.
Opel Interat

 

Fenti partnereim azért választottak engem céges rendezvényükre DJ-nek, mert tudják, hogy nem iszom alkoholt a rendezvényen ( ezért garanciát is vállalok ), mert tudják, hogy 15 éves szakmai múlt és rutin, tapasztalat van mögöttem, mert tudják, hogy a zenéim jogtiszták, jogosítottak és regisztrált tagja vagyok a Magyar DJ és Producer Egyesületnek, bármikor ellenőrizhető vagyok, mert tudják, hogy nem feketén dolgozom, számlát adom, és nem utolsó sorban, mert tudják, hogy megbízható vagyok és elkötelezett a munkám felé.
Kérj egy DJ ajánlatot céges rendezvényedre, és találkozzunk, konzultáljunk a céges bulitokról.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

DJ Céges Rendezvényre - referencia képek

Esküvői beszámolók