Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Legjobb Esküvői DJ

Keressük a legjobb esküvői dj-t. Nem egyszerű megállapítani, hogy számunkra ki a legjobb. Első tapasztalás nagy valószínűséggel egy weboldal lesz, amit megnézünk a DJ-ről. Olvassuk végig elemezzük, majd nézzünk videókat , fényképeket a munkájáról, látogassuk meg a Facebook oldalát, nézzük meg a látogató bejegyzéseket, azoktól, akik már felkérték ezt a személyt esküvő dj-nek, minden bizonnyal jó néhány köszönő bejegyzésnek kell lennie az oldalon, ha tényleg profi esküvő dj-ről beszélünk.

Első körben írjunk egy árajánlatkérő e-mailt (ami tartalmazza az esküvő pontos dátumát, az esküvő pontos helyszínét, és várható vendég létszámát, és hogy polgári szertartást kell-e hangosítani), ez még nem kerül semmibe, és várjunk.

Ha a fenti információkat megadtuk, akkor biztosan küldeni fog Nektek egy esküvői dj árajánlatot. Ha belefér az ár a büdzsétekbe, akkor kezdeményezzetek egy személyes találkozót, ahol egymást most már személyesen is láthatjátok. Nagyjából én a párokkal 60-90 percet szoktam beszélgetni, annyi idő minimum kell, hogy át tudjuk beszélni az esküvőt, a tervezett programokat, illetve a pár kérdéseire is szoktam válaszolni ilyenkor. Nagy a valószínűsége annak, ha tapaszt és profi esküvői dj-vel beszéltek, akkor talán már dolgozott is a Ti esküvői helyszíneteken így van rálátása erre, esetleg tud korábbi fényképeket, videókat mutatni. Ez Számotokra mind hasznos, előnyös dolog.

Fontos az alábbiakat fegyelembe vennünk az esküvő dj választásnál:

  • Rendelkezni kell az esküvőt kiszolgáló saját hang és fénytechnikával.
  • Egy profi esküvő DJ 50-60 évet átölelő zenei repertoárból válogat, és ezt úgy szervírozza, hogy épp az adott pillanatban a leg odavalóbb zene szóljon azoknak, akik a táncparketten vannak.
  • A vendégeknek zenél, és nem magának lehajtott fejjel, elbújva egy laptop mögé.
  • Egy esküvőn a násznép minden tagját meg kell szólítania a dj-nek zeneileg, a 2 évestől a 100 évesig, mivel egy 1 éves kisbaba még nem tud táncolni. :-)
  • Maximálisan szem előtt tartja a Pár előre közölt zenei igényeit és a helyszínen érkezett kéréseket a násznéptől, és ezt egészíti az eddigi DJ tapasztalataival, ezt egy működőképes zenei koncepcióba foglalja össze.
  • Elegánsan felöltözik az esküvőre, legalább sötét nadrág, elegáns ing, adott esetben a dekoráció színével harmóniában, zakó, nyakkendő. Ezzel megtiszteli a Párt és a násznépet is.
  • Számlaképes vállalkozó legyen a kiszemelt esküvő DJ-nk, mert ez is azt mutatja, hogy meg tud élni abból, amit csinál. Emellett legyen tagja a Magyar DJ és Producer Egyesületnek.
  • Szabatosan, értelmesen tud beszélni arról, amit csinál, és ez inspirálólag hat a párra.
  • Nem fogyaszt alkoholt az esküvőn. Ez az alapállás, mert ez egy felelősségteljes munka.

A fenti pontokon kívül jó lehet, ha kapunk ajánlást egy baráttól/barátnőtől, akik már megtapasztalták az adott esküvő dj munkáját, akár vendégként, akár, úgy hogy már felkérték a saját esküvőjükre. Fontos, hogy meg tudjátok érteni magatokat a kiszemelt DJ-vel, hogy legyen meg az összhang, az együtt rezgés. Ha a fent leírtak közül minden stimmel, akkor megtaláltátok a legjobb esküvői dj-t. :-)

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Legjobb Esküvői DJ - referencia képek

Esküvői beszámolók