Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ árak

Esküvői DJ árak. DJ árak esküvőre. Mennyibe kerül egy Esküvő DJ?
Az Esküvő DJ munka sokak számára egyszerűnek tűnhet
Nem valószínű, hogy fogtok találni profi, elhivatott, rutinos, tapasztalt, jogtiszta, számlaképes esküvő DJ-t komplett felszereléssel, technikával 30-40.000 Ft-ért az esküvőtökre. Lássuk be ez lehetetlen. Ez nagyjából az a kategória, amikor a rokon, vagy haver, barát ingyen elvállalja, szedett-vedett technikával, laptoppal, kevés zenei anyaggal és hozzávetőlegesen minimális esetleg nulla rutinnal. Az Esküvő DJ-zés egy speciális terület.
Itt jelen van az 1 éves kisbabától a 100 éves rokonságig mindenki, minden generáció és korosztály képviselteti magát, sokféle, különféle zenei igényekkel. És még nem beszéltünk a más nemzetiségű, külföldi vendégekről.

Az esküvői DJ árak alsó szintjét a 90-100.000 -res árak teszik ki.
2018-ban egy Esküvői DJ átlag ár 150-200.000 Ft volt. Ez a tendencia véleményem szerint nem fog mozogni 2019-ben. Ilyen összegekért már jól felkészült és hozzáállásban is megfelelő, profi technikával rendelkező DJ-t találhatunk. Ami a lényeg, hogy szánjatok időt a személyes találkozóra, vagyis ismerjétek meg kissé. Ez elengedhetetlen. Itt tudjátok pontosan átbeszélni a zenei és egyéb igényeket. Fontos továbbá a szerződés, az esküvői DJ  szerződés. Jobb olyan szolgáltatóval nem kezdeni, aki nem tud vagy nem akar az esküvővel kapcsolatban megbízási szerződést aláírni. A szerződés egyértelműsíti az igényeiteket.
Számomra, mint esküvő DJ-nek a szezonban áprilistól októberig minden szombaton esküvőm van. Minden egyes párral találkozom, átbeszéljük 60-90 percben az igényeket, szerződést kötünk, innentől él a megbízás. A továbbiakban telefonon és e-mailben szoktuk tartani a kapcsolatot. Olyankor van, hogy megnézem az esküvő helyszínét. Gyakorlatilag ezek a dolgok is a párért és a tökéletes esküvőért vannak. Szoktam kapni zenei kéréseket a pároktól, amiket lejátszom a bulin, ezeket a listákat fel kell dolgozni, be kell szerezni a zenéket, ez is idő, ez is a szolgáltatás része. Befolyásolhatja az árat a helyszín távolsága, valamint, hogy milyen napon van az esküvő, hétköznap, esetleg péntek, vagy sztenderd szombati napon. Ezen kívül, ami rá tud még rakódni a költségekhez az egyéb igények.
Például: Polgári szertartás hangosítás, Buborékfújó gép, Füstgép, LED-es színező lámpák.

Polgári szertartás ára: 20.000 Ft
A szertartást akkor tudom lehangosítani, ha az esküvői buli helyszínén van a polgári ceremónia. Ilyenkor a pár által kért dalokat játszom ide, és vezeték nélküli mikrofont biztosítok az anyakönyvvezetőnek, szertartásvezetőnek.
Nagyteljesítményű buborékfújó gép ára: 10.000 Ft
Nagyteljesítményű füstgép ára: 10.000 Ft
LED-es falszínező lámpa: 4.000 Ft / db

Esküvői DJ árak nálam minden esetben tartalmazzák a komplett, szükséges hang és fénytechnikát vagyis a professzionális felszerelést. Munkám során laptopot és kontrollert nem használok. Minden technikai berendezést én szállítok a helyszínre építem, telepítem, a rendezvény végén le is bontom. Röviden: a párnak semmit nem kell számomra biztosítania, ami az Esküvői DJ szolgáltatásomhoz kell. Egy kézben van minden. Időkorlát nélkül tevékenykedem, nincs óránkénti felár. Az esküvő végén ÁFA körön kívüli számlát állítok ki, mivel főállású esküvő DJ vagyok. Felelős esküvő DJ-ként alkoholt nem iszom, erre pénz visszafizetési garanciát is vállalok minden esküvőmre. Mivel nem dohányzom, így nálam cigi szünet sincs. Ha tetszik a leírásom, akkor kérj egy Esküvői DJ árat tőlem.

Ha egy jó tanácsot megfogadtok. Ne csak az ár legyen a meghatározó, döntő tényező.
Legyen inkább fontos a szimpátia, a dj kisugárzása, mennyire motivál Benneteket, ha személyesen beszéltek vele, mennyi esküvőn van túl, mennyi gyakorlata/rutinja van,
számla képes-e esetleg feketén dolgozik, meg lehet nézni a FB lapján az értékeléseket, olyan pároktól akik már kipróbálták szolgáltatását, főállásban csinálja, vagy amolyan hétvégi, hobby, szoba DJ. Előnyös lehet az is, ha már a DJ-tek volt az adott helyszínen, tehát ismeri a körülményeket, terepviszonyokat. Fontos, hogy az a DJ jöjjön zenélni Nagy Napotokra akivel találkoztatok, ne  egy másik, harmadik ember. Szánjatok időt találkozni legalább 3-4 Esküvő DJ-vel, és aztán döntsetek.

Én az érdeklődő párjaimmal 90 percet szoktam nagyjából beszélgetni a találkozón ( a Duna Plázában ), itt felteheti a pár a kérdéseit, elmondhatják, hogy milyen esküvőt és bulit képzelnek el, meghallgatom az igényeket. Tablet segítségével sok-sok fotót szoktam mutogatni párjaimnak eddigi munkáimból, szívesen adok ötleteket, tanácsokat eddigi esküvőimből. Elmondom, elmagyarázom, hogy néz ki nálam egy Esküvői DJ party.

Nézd, ők azok akik 2018-ban engem választottak

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői beszámolók