Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vajdahunyad Vára Kerengő Esküvő DJ

Vajdahunyad Vára Kerengő Esküvő. Romantikus esküvőhelyszín a Városligeti Tó partján Vajdahunyad Vára Kerengőjében. Román kori kerengő hercegnős, természet közeli helyszín páratlan látvánnyal és hangulattal. Vajdahunyad Vára Esküvői fotózásra tökéletesen alkalmas többféle stílusú képek elkészítéséhez, bár kissé nehézkes a bejutás, ha csak fotózni akarunk itt.  Vajdahunyadvár esküvő árai megfizethetőek. Amelyik párok a kerengőbe szervezik az esküvőjüket, azoknak nagyrészt a Jáki Kápolnában szokott lenni a templomi ceremónia.
A kerengő rész középen nyitott - szabad ég alatta a széleken körbe pedig zárt - fedett, szinte teljesen benőve növényekkel. Középen szokott lenni a polgári szertartás, ahol egy kő szökőkút is van. Fontos elmondani, ha ide akar a pár esküvőt szervezni, hogy a Vajdahunyad vára behajtási engedély köteles. Ezt előre rendezni kell, mert, ha elkap a közterületes akkor bele lehet futni egy 30.000 Ft-os büntetésbe és a jogosítványra még pontokat is írnak a cselekedetért. Mindenképp kérjük meg előre az autókra a behajtási engedélyt adott napra, így nem érhet meglepetés. A behajtási engedélyt a BKK oldalán a http://tobi.bkk.hu/ oldalon kell igényelni. Csak interneten keresztül lehet ezt intézni, személyesen nem. Hozzávetőleg 5000-6000 Ft. Nevet, rendszámot, motorszámot, típust kell leadni, kissé körülményes.

Jómagam, mint esküvő DJ csak akkor tudom elvállalni a párnak az esküvői dj felkérését, ha számomra ezt a behajtási engedélyt intézik. Anikó és Ákos esküvőjére koradélután érkeztem, és szereltem össze a szükséges hang és fénytechnikát. Késődélután kezdtünk a Kerengő közepén a polgári szertartással, amit én hangosítottam, a pár kérése alapján. Megkaptam a zenéket a polgári esküvőhöz hetekkel előre, így lejátszottam azokat a bevonuláskor, aláíráskor a csóknál és a gratulációnál. A szertartás után a kis és nagycsoportos képeket a kerengő bejárata előtt fotózták meg. Akik már túl voltak a fotókon, azoknak a felszolgálók finom és hűsítő italokat, pogácsákat, szendvicseket kínáltak. Fontos tudni Kerengős esküvővel kapcsolatban, hogy ide mindent bérelni kell. Asztalokat, székeket, ételt, italt, mindent. Ezt egy cateringes cég meg tudja oldani. A Kerengőben konyha nincs, itt nem lehet elkészíteni az esküvői vacsorát. A catering bázisa a szomszédos Vadászteremben szokott lenni, paravánokkal leválasztva. A mosdók is ebben a helységben találhatók. Az esküvői DJ pult a hang és fénytechnika, ha belépünk a Kerengőbe a vaskapun, akkor bal vagy jobb oldalt szokott lenni. Ide áramot magamnak szoktam biztosítani, a Vadászterem kis ablakán szoktam hosszú kábellel áramot kivezetni magamnak. Nagyjából 55 fős esküvő volt, és a vendégek körasztaloknál ültek körbe a kerengőben. A nyitótánc középen volt a buli és a tánc szintén középen meg a Kerengőben körben. Az esküvői buli alatt merítettem a nosztalgia és retro zenékből, hogy az idősebbek is tudjanak táncolni, játszottam több rock'n Roll dalt, éjfél után pedig a 2000-res évek és napjaink ismert, bulizós, táncolós slágerei kerültek elő. Összességében egy szép és romantikus, hercegnős nap volt egy pompás helyszínen, finom ételekkel és klassz bulival. Némi kompromisszumot kell kötni a behajtással, de simán ajánljuk a helyszínt.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Vajdahunyad Vára Kerengő Esküvő DJ - referencia képek

Esküvői beszámolók