Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Finta rendezvényház esküvő Érd

Finta rendezvényház esküvő Érd. Esküvő DJ Érd.

Finta rendezvényház étterem esküvő. Ezúttal Érden jártunk a Finta Rendezvényházban Esküvő DJ-zni. Ezen a szombaton a polgári szertartás hangosításával és az azt követő esküvői DJ bulival voltunk megbízva. Kora délután érkeztünk az érdi esküvőhelyszínre a Finta család birtokára. Kedves, barátságos fogadott minket az első perctől, azonnal hideg üdítővel és süteménnyel kínáltak minket, ez nagyon ritkán fordul csak elő. Ekkor már a rendezvényház teljes díszben és dekorációban, terítésben állt, készen volt minden a 115 fős násznép érkezésére. Mi mint esküvői DJ-k, első körben a kertben megtartott polgári esküvőhöz telepítettük a szükséges hangtechnikát és vezeték nélküli mikrofont és a pár kérésére a buborékfújó gépet. A buborékfújó gépet a csóknál, szülőköszöntésnél és a gratulációnál kapcsoltuk be, meg persze a legvégén a gyerekek és szüleik külön kérésére. Vagyis ezen a  héten is osztatlan sikert aratott a buborékfújás.

Zsófi és Norbi ezután fogadta a gratulációt a vendégektől, majd kezdődött a kis és nagycsoportos fotók elkészítése. Ez alatt a bentre érkező vendégek számára már finom aláfestő zenét játszottam swing, happy jazz és lounge stílusokból.
A legjobb esküvői DJ rendelkezik saját komplett hang és fénytechnikával, így ezt telepítettük is a Finta Rendezvényház hatalmas színpadjára, amit egész otthonosan belaktunk.
Sok-sok fényeffektet, reflektort és egy nagyteljesítményű füstgépet is elhelyeztünk az esküvői dj kiállás részeként a buborékfújó géppel egyetemben. A 115 fős násznéppel együtt elfogyasztottuk a kifogástalan esküvői menüt, amit a Finta rendezvényház kollégái barátságosan, kedves kivitelezésben tálaltak számunkra.

A vacsora után következett a nyitótánc, ami ezúttal egy lassú keringő volt, majd a buli megkezdéseként elindultunk az esküvői DJ bulival. A zenés táncos részt először a jól megszokott 80-as évek nemzetközi slágereivel kezdtük, majd rock N roll örökzöldekkel folytattuk, ekkora már totál tele lett a tánctér, aminek nagyon örültünk. Az első DJ blokkot megszakítva jött a torta, majd folytattuk a bulit egy másfél órán keresztül, itt már zeneileg bele-bele kacsintottunk a 90-es évekbe is és musical slágerekbe is. Következett a menyasszonytánc szokásos módon mulatós zenére, Zsófi és Norbi csak ide kért mulatós zenét, máshova nem, mert a civil életben sem kedvelik a mulatós zenét. A pár visszatért átöltözve, és ekkor már belecsaptunk a napjaink aktuális slágereibe és az elmúlt 10 év dance és party slágereibe, amik tovább fokozták a hangulatot és a tele táncteret. A hangulatot olyakor emeltük a füstgép bekapcsolásával és a buborék gép üzemeltetésével. Igazi öröm volt mind a gyerekek mind a felnőttek részére. Folyamatosan jöttek a DJ pulthoz, hogy még buborékot szeretnének. A násznép egész jól bírta, mert már világos volt, mikor befejeztük a bulit, nagyon kedves és hálás közönség volt ezen a szombaton. Összességében kitűnő a véleményünk a Finta rendezvényházról, mindenkinek ajánljuk, ha egy lelkiismeretes-profi gárdára bíznák esküvőjüket.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Finta rendezvényház esküvő Érd - referencia képek

Esküvői beszámolók