Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ mennyibe kerül

Nos, én elsősorban csak magamról, mint esküvői dj-ről tudok nyilatkozni. Jómagam nem emeltem az áraimon az elmúlt 2-3 évben. Ezen kívül kedvezményes esküvői dj árat tudok adni budapesti esküvőre, valamint hétköznapi és vasárnapi napokra.

Az esküvői dj árak nagy eltéréseket mutathatnak, ha több szolgáltatótól kérünk be árajánlatot. Érdemes elgondolkodni azon, hogy van-e olyan esküvői dj, akit láttatok, hallottatok már az elmúlt években egy esküvőn, és tetszett érdemes lehet őt is megkeresni első körben, tehát valamilyen ajánlás után eljutni valamely esküvő dj-hez. Ha nincs ilyen az sem baj.

Sok esküvői dj van a piacon, különféle tapasztalat mennyiséggel, különböző árakkal, különböző zenei profillal. Vannak klub dj-ből avanzsált esküvő dj-k is. Az elmúlt években nagyon-nagyon telítődött ez a szegmens, sok új weboldal épült, és sok más hétköznapi munkában dolgozó ember találta ki, hogy esküvő dj lesz hétvégenként. Nem jó. Ez semmiképp sem jó megközelítés nekünk, hivatásos, profi esküvő DJ-knek, akik csak ebből élnek. Szerencsés vagyok, mert magam mögött tudhatok 200 megcsinált esküvőt, és a szombatjaim nagyjából 1 évre előre elkelnek. Nem ritka az sem, hogy bizonyos párok úgy keresnek meg, hogy nekem mikor van szabad időpontom, mert akkor az én szabad kapacitásomhoz igazítják az esküvőjüket. Ez jó érzés számomra.

Úgy gondolom, hogy 100.000 Ft alatt nem igen lehet találni, hivatásos, profi, tapasztalt, rutinos, rugalmas, minőségi technikával rendelkező lemezlovast. Ugyanis egy profi esküvői dj mindent saját maga visz a helyszínre: hangtechnika, fénytechnika, vezeték nélküli mikrofon, elosztók, kábelek, állványok, buborékfújó gép, füstgép stb. Ilyen az, amikor a párnak semmit nem kell külön bérelnie egy másik cégtől. Sok esetben, ha ezeket az eszközöket bérelné a pár, akkor összességében még drágábban jönne ki, mintha hívna egy hivatásos esküvői dj-t.

Egy profi esküvői dj lehangosítja a polgári szertartást Nektek, az ide kért dalaitokkal. Ennek a költsége a Dj-k között nagyjából 10-30.000 Ft. Egy jó tanács. Érdemesebb, ha a DJ-tek hangosítja a polgári szertartást, mert az esküvőhelyszínek sokszor irreálisan magas áron 40-50-60-70.000 Ft-ért hangosítják a szertartást amatőr technikával, nem hozzáértő emberrel, ez legtöbbször a pultos-felszolgáló szokott lenni.

Nem profi, laptopos " esküvő dj "-t, szedett-vedett technikával lehet találni 40-50-60.000 Ft-ért, aki elnyomkodja a laptopon a gombokat 4-5 kör ital után, magának zenélve. Nem biztos, hogy ajánlatos próbára tenni az esküvőkön.

Esküvői DJ ársáv középső része az a 140-170.000 Ft. Ilyen összegekért már profi, megbízható rutinos DJ-t lehet találni kis utánajárással. Jómagam is ebben az ársávban tevékenykedem.

Ezen kívül van néhány olyan esküvő dj is, akik 200-250-300.000 Ft-ért dolgoznak, egy nagyon kicsi, szűk, elit rétegnek. Indokolatlanul komoly és nagy mennyiségű kétségtelenül profi technikával, de ne felejtsük el, hogy az esküvő egy családi esemény, nem fesztivál, vagy Grammy Awards.

Mérlegeljetek, kérjetek be több esküvői dj árajánlatot, találkozzatok velük. Nézegessetek sok-sok fényképet és videót a munkájáról. Ezen kívül fontos, hogy a személyes találkozón meglegyen köztetek az összhang. Ez kiemelten fontos.

Kérj tőlem egy esküvői dj árajánlatot e-mailben, és megtudhatod, hogy az én szolgáltatásom mennyibe kerül 2018-ban.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői DJ mennyibe kerül - referencia képek

Esküvői beszámolók