Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Fóti Kastély Étterem Esküvő

Anita és Dávid esküvője a Fóti Kastélyban. Nagy várakozással indultunk el Fótra a Fóti Gyermekváros területére, hiszen tudtuk, hogy egy rendkívül impozáns és több százéves múltra visszavezethető helyszínre megyünk zenélni. Délután 2-re megérkeztünk a Kastély területére, az autónk rendszámát előre leadta a pár, csak így engedtek be minket. Elsőnek a kastély 200 éves márvány termét szereltük fel hangtechnikával, mivel 4 órakor itt kezdődött a polgári szertartás.

Anita és Dávid előre leírta nekünk, hogy milyen dalokat szeretnének hallani a polgári esküvő alatt bevonuláskor, aláíráskor, a csók pillanatában, szülőköszöntéskor és gratulációkor. Fél 4-kor kezdődött a vendég érkezés, 4-kor el is tudtuk kezdeni a szertartást. Meglepetésként a pár kérte, hogy telepítsem a buborékfújó gépet, ami ezúttal is sikert aratott, és a meghitt pillanatokat még varázslatosabbá tette. Kivonulás, néhány fotó, és ment a pár és a násznép a templomi szertartásra, délután 5 órára. Nagyjából este 6 után kicsivel kezdtek visszaérkezni a vendégek a Fóti Kastélyhoz. A Kastély bejáratánál található 6 oszlopot, 6 db LED-es színező lámpával festettük meg. Még nem volt teljesen sötét, de már most nagyon sokat hozzátettek a látványhoz a magenta színű fénycsíkok. A kastély belső része is lila és magenta elemekkel lett dekorálva, így a színezés pontosan passzolt a pár által megálmodott szín kompozícióhoz. Tikkasztó meleg volt ezen a nyári hétvégén is, a kastélyban dolgozó cateringes kollégák hideg italokkal láttak el bennünket, amíg meg nem érkezett az esküvői menü. Az esküvői vacsora húsleves volt, zöldségekkel, és a jól megszokott, mindenki által fogyasztható sültes tál volt, amibe nem tudtunk belekötni, nagyon ízletes volt minden felszolgált étel.

Anita és Dávid megnyitotta az estét a nyitótánccal, majd elindultunk az esküvői dj partyval. Ezúttal a 80-as évek DISCO korszak zenéivel indítottunk, és igen hamar eljutottunk a 90-es évekhez. Nagyon hamar összeállt a tele tánctér. Nagyjából az első zenei blokk 1 órás volt, mert játék következett. Majd ismét buli és jött a tortavágás. Ez alatt kimentünk a kastélyon kívülre, hogy megnézzük a LED-es lámpákat, hogy-hogy világítanak.

Mivel este 11-kor már korom sötét volt, így a LED-es színező lámpák fénye is felerősödött és átfestette a kastély oszlopait, bejáratát. Varázslatos látvány volt. A menyasszonytánc alá mulatós zenét kért a pár, ezt előre leegyeztettük. A pár visszaérkezett piros ruhában, átöltözve ekkor váltottunk RnB-re és sláger Drum and Bassre, mivel a pár nagyon kedvelte ezeket a stílusokat. Reggel 5-ig, kifulladásig zenéltünk. Világosban pakoltunk ki a kastély előtt, kissé fáradtan. Minden fáradozást megér egy sikeres esküvő és a boldog, elégedett pár. A legfontosabb, hogy mindenki jól szórakozzon.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Fóti Kastély Étterem Esküvő - referencia képek

Esküvői beszámolók