Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvő a Chateau Bela-ban

Májusban a HOTEL CHATEAU BELA -ban jártunk Andi és Pieter esküvőjén. A Belá Chateau Szlovákiában található, nem messze Párkánytól - Sturovo -tól, egész közel a Magyar határhoz. Amikor megérkeztünk, szóhoz sem jutottunk ettől a Hotel Bela -tól. Több hektáros óriási zöld területtel, golfpályával, helikopter leszállóval, szökőkutakkal, nádassal és úszómedencékkel rendelkezik a helyszín. Igazi kastélyos, arisztokratikus hangulatot idéz.

Polgári szertartás a kastély kertjében található szökőkút mellett, ahol nagyjából 70 vendég foglalt helyet hófehér székeken. A násznép nemzetközi volt, jelentős részük Hollandiából, Amerikából, Németországból érkezett, de voltak vendégek Szlovákiából és Magyarországról is. A polgári ceremónia több szempontból érdekes volt számunkra. Otthon, például Budapesten sem divat az, hogy az adott város, vagy falu polgármestere kijön az esküvőre és a szertartásban helyet kapva ő is köszönti a párt. Egy tolmács tette érthetővé a polgári esküvő szövegét minden vendég számára angol nyelven. Ide mi mint esküvői dj-k 2 db vezeték nélküli mikrofonnal készültünk. Andi és Pieter a buborékfújó gép bérlés -t is igénybe vette a Nagy Napra tőlünk. Jóval egyszerűbb és olcsóbb a párnak ha bérel buborékfújó gépet, mert nem kell vele nekik, vagy másnak a násznépből vacakolnia. Ezen kívül 1 alkalom miatt nem célszerű befektetni egy igen nagy kapacitású buborékfújó gépbe a pároknak. Náluk a buborékfújó gép ára10.000 Ft. A szertartás után csokordobás, lufi engedés, majd a Chateau Béla Orangerie termében folytatódott az esküvő a vacsorával. A vacsora alá nemzetközi stílusú ismert jazz és swing dalokat játszottunk, majd a nyitótáncot követően elindultunk az esküvői dj bulival. Gyakorlatilag néhány szám után tele lett a tánctér, aminek az oldalát LED-es falszínezéssel láttunk el, vagyis LED-es reflektorokat helyeztünk el a fal tövében és a mennyezet irányában megjelentek magenta színű fénycsíkok, most épp ilyen színű volt a lámpák színe, mivel a pár ezt az árnyalatot kérte. De tetszés szerint bármilyen színűre lehet színezni ezeket a fix, álló, úsztató lámpákat.

A buli első felében régi és ismert nemzetközi slágerekkel indítottuk a bulit, hogy minden korosztály és nemzetiség megtalálja a kedvencét. Andi és Pieter kérése az volt, hogy csináljunk egy mulatós zenei blokkot is, azért, hogy a külföldi vendégek képet kapjanak róla, hogy milyen nálunk a hagyományos lagzis zene. Ezek után remekül működtek a Rock and Roll örökzöldek, valamint az aktuális slágerek is. Andi apukája úgy szólt ránk, miközben táncolt, hogy a szomszédban lévő harang már reggel 6 órát üt, hogy jó lenne már abbahagyni az esküvő dj zenét, mert már nagyon fáradtak, és sose mennek fel aludni a Hotelbe. Vicces pillanat volt, de annál nagyobb öröm számunkra. Igazi élmény volt a Hotel Chateau Bela-ban zenélni, bármikor visszamennénk, erre az igen közeli elegáns esküvőhelyszínre. Készítettünk néhány fényképet a helyszínről az esküvőről és a buliról, fogadjátok szeretettel.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvő a Chateau Bela-ban - referencia képek

Esküvői beszámolók