Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Pusztaszabolcs Esküvő Boldogasszony Ház

Esküvő Pusztaszabolcson a Boldogasszony közösségi Házban. Még nem esküvőztünk Fejér megye ezen részén, szerencsére könnyen elértük autóval Budapestről. 2018 májusában Helga és Lajos esküvőjére voltunk felkérve Esküvői DJ-nek. Meg voltunk bízva a polgári szertartás hangosításával és az azt követő esküvői party levezénylésével. Az esküvő helyszíne a Boldogasszony Ház volt, ami a templom mellett az Adonyi út 46 szám alatt található. A polgári esküvő a Boldogasszony Ház hátsó kertjében volt, ahol minden vendég számára arany színű chiavari szék biztosította az ülőhelyeket. Az esküvő stílusa a vintage volt. Ez remekül megjelent a dekor elemekben fa, raklapok, csipkék, befőttes üvegek csak, hogy néhányat említsünk a vintage esküvő alap kellékei közül. Az időjárás is mellettünk volt, hiszen csodás napsütéses idő volt, kék égbolttal.

A Boldogasszony Ház termében "U" alakban voltak az asztalok elrendezve. Itt a barna, piros és a zöld színek domináltak a sok élővirág mellett. A teremben mindenki készíthetett magának egy klassz gyümölcsös szörpöt és fogyaszthatta ezt befőttes üvegből szívószállal. Délután 4 órakor indult az esküvő a szertartással, amit jómagam mint esküvői dj  hangosítottam a pár által előre ide kiválasztott zenékkel, valamint az anyakönyvvezetőt egy vezeték nélküli mikrofonnal hangosítottam, hogy mindenki hallja a szertartás szövegét. Ezután következett a kis és nagycsoportos fotók elkészítése szintén a hátsó kertben, akik már fotózkodtak ők csipegethettek a finom házi édes és sós süteményekből, valamint hűtött italokat fogyaszthattak kedvükre. Lassan minden vendég elfoglalta a helyét a teremben. Idő közben elkezdték hatalmas csévingekben hozni az esküvői vacsorát, számtalan étel került fel a terítékre mind-mind jól ismert hazai magyaros étel volt a násznép legnagyobb örömére.
Az estét Helga és Lajos betanult keringő nyitótánca nyitotta meg majd el is indultunk az esküvői DJ bulival, még világosban este 8 felé. Itt a buli elején jól ismert retro-nosztalgia zenéket játszottunk a 80-as évekből és rock and roll ritmusokat a 70-es évekből.
A bulit megszakítottuk két esküvői játék miatt, ami jól sült el, majd visszavette a táncolás a főszerepet a táncparketten egy bő 60 percig, majd következett az esküvői torta és annak felszelése. Kinder és erdei gyümölcs ízű volt a választék. A menyasszonytáncot ismert mulatós zenére járta Helga. A buli második felében sok-sok 90-es évekbeli dalt játszottunk, de felcsendültek latin slágerek is napjainkból és persze az énekelhető magyar örökzöldek sem maradtak ki az esküvői dj repertoárból. Szerettük ezt a vidéki, barátságos hangulatú esküvőt. Köszönjük a felkérést.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Pusztaszabolcs Esküvő Boldogasszony Ház - referencia képek

Esküvői beszámolók