Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rendezvényre DJ

Az esküvők mellett párhuzamosan fel szoktak kérni rendezvényre dj-ként. Többféle rendezvényeken zenéltem már, most megpróbálom összeszedni a leggyakoribbakat. Rendszeresen kapok felkérést az alábbi rendezvénytípusokra:

Születésnap, céges rendezvényvállalati évzárócéges farsangcsapatépítő, családi nap, önkormányzati rendezvény, műsorhangosítás óvodában, baráti összejövetel, osztálytalálkozó, image party, kézilabda gála utáni party, utcabál, kerti party, céges karácsony, divatbemutató, szalagavató, gólyabál, főiskolás party, szülői bál, szülők-nevelők bálja.

Céges partnereim, akik már felkértek a rendezvényükre DJ-nek:

  • Auchan Magyarország Kft.
  • Magyar Nemzeti Bank
  • Nagy & Trócsányi Ügyvédi Iroda
  • Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda
  • Meditop Gyógyszeripari Kft.
  • Kwik Fit Autószerviz hálózat
  • Opel Interat - Budakeszi
  • Honvéd Kórház Kardiológiai osztály

Minden rendezvénytípusnál a szervezővel, megrendelővel egyeztetünk, mik a zenei és technikai igények. Minden esetben a vezetői beszédekhez, beszédekhez, köszöntőkhöz mikrofont biztosítok. Szívesen fogadok zenei listát, amiben akár az ünnepelt, akár a dolgozók kedvenc dalai vannak felsorolva, ebből a listából nagyjából már fel tudom mérni a zenei igényeket. Ezek mellé csatlakozik még a helyszínen a buliban érkezett dalkérések. Szem előtt tartom minden rendezvény dj felkérésemnél, hogy az idősebb és fiatalabb kollégák is felhőtlenül táncoljanak, ezt el tudom érni az elmúlt 50 év ismert és táncolható slágereivelszámtalan, többféle stílussal. A zenei felhozatal nagyjából az esküvői bulikéhoz szokott hasonlítani. Rocky, Rock'N'Roll, a 70-es, 80-as, 90-es évek magyar és nemzetközi slágerei, Pop-rock, Funky, RnB, Latin sikerek és napjaink slágerei. Ezeket a zenéket időkorlát és megszakítás nélkül szervírozom.

Néhány példa milyen stílusú zenét szoktam játszani a vendégváráshoz, és a vacsorához háttérzeneként rendezvényeken, esküvőkön. Jazz, Soul, Swing, Bossa Nova, Lounge, Café Del Mar, Buddha Bar, Smooth Jazz, Chill out.

Céges rendezvényeket és egyéb rendezvényre dj felkérést csak a megbízási szerződés megkötésével tudom vállalni. Minden rendezvényemről számlát állítok ki a megrendelőnek, rendezvényszervezőnek. Zenei anyagom, amit bemutatok a rendezvények során, jogtiszta, mivel az éves jogdíjat megfizettem a MAHASZ-felé.

Munkám során és a civil életben sem alkoholizálok, vagyis nem fogyasztok alkoholt, nekem ez bevált az elmúlt 15 évben, ezen nem kívánok változtatni, ahogy azon sem, hogy nem dohányzom, tehát nincs " cigiszünet " azokon a rendezvényeken, ahol én játszom rendezvény dj-ként a talpalávalót.

Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen és beszéljük át, mond el egy kötetlen találkozó keretein belül, hogy milyen rendezvényen szeretnéd, hogy közreműködjek.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Rendezvényre DJ - referencia képek

Esküvői beszámolók