Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvő DJ Budapest

Esküvőre DJ Budapesten és az ország bármely részén.

Több generációs szórakoztatás az esküvőn. Esküvői buli mindenféle slágerekkel, amiket a vendégek ismernek, ez a kulcs a sikeres esküvői partyhoz. Esküvői DJ-ként azt gondolom, hogy akkor jó egy esküvői buli, ha a násznép egészét szórakoztatjuk, vagyis mindenkit, benne minden korosztállyal. A gyerekeket a fiatalokat, a fiatal felnőtteket a szülőket a nagyszülőket, és a még idősebbeket is. Ha nemzetközi az esküvő, vagy ha több külföldi vendég van az esküvőn, célszerű néhány olyan dalt is becsempészni a buliba, ami hozzájuk közel áll, ami nekik kedves lehet. Így ők sem érzik magukat kirekesztve a buliból. Úgy gondolom, nem mindegy nekem sem, és a pároknak sem, hogy a vendégek, milyen szájízzel mennek haza a buli végén.


komplett esküvői DJ csomag, ezt szoktam nyújtani a párjaimnak

 • Professzionális hangtechnika, állványokon elhelyezve.
 • A hangfal állványokon speciális hófehér spandex huzat, mely színezhető belülről így lesz elegáns a dj pult mely tud úszni akár a dekoráció színében is.
 • LED-es effekt fénytechnika a tánctér dekorálására (Piros, Zöld, Kék, Fehér).
 • Vezeték nélküli (URH) és vezetékes mikrofonok, állvánnyal.
 • Pioneer DJ pult, a zenéket a fülemmel és a kezemmel mixelem össze, laptopot nem használok.
 • A Ti igényeitek szerint összeállított zenés - táncos - szórakoztató műsorprogram.
 • Időkorlát nélküli szolgáltatási idő.
 • Elegáns öltözet, akár tudok olyan színű inget is felvenni mint amilyen a dekoráció színe.
 • Ötletek, tanácsok átadása ha erre nyitottak vagytok. Szívesen beszélek eddigi esküvős tapasztalataimról vagy épp mutatok képeket róla.

Röviden és tömören úgy lehetne fogalmazni, hogy mindent ami az én esküvői dj tevékenységi körömhöz szükségeltetik azt viszem én a helyszínre, tehát Nektek, számomra semmit nem kell biztosítanotok. Az esküvői helyszínnek kell csak 220 V-os áramvételi pontot, és mérettől függően asztalt vagy asztalokat prezentálnia.

Néhány információ rólam

 • Hivatásos esküvő és rendezvény DJ vagyok, számlaképesen végzem munkám.
 • Regisztrált tagja vagyok a Magyar Lemezlovas Egyesületnek.
 • CD-ről dolgozom, mely hanganyagok le vannak jogosítva a MAHASZ-nál.
 • Zenés, táncos műsort biztosítok komplett technikával mindenféle rendezvényen.
 • 5 éve szervezem meg a Budakalászi Esküvő Kiállítást.
 • 5 éve téli szezonban Nosztalgia Retro Partykat szervezem Budakalászon, melyek indulás óta teltházasak.
 • Munkámra és megjelenésemre igényes vagyok.
 • Vendég érkezés előtt 2 órával már a helyszínen vagyok.
 • Nem fogyasztok alkoholt az esküvőkön, rendezvényeken.
 • Minden megrendelőmmel megbízási szerződést kötök, a rendezvény végén számlát állítok ki munkámról.

Miben tudok a Nagy Napon a segítségetekre lenni?

A vendég érkezés és vacsora alá már aláfestő zenét szoktam játszani, hogy ne teljen ez a szakasz sem zene nélkül. Jazz, Soul, Swing, Bossa Nova csak néhány a különböző elegáns stílusok közül, amiket ilyenkor szoktam játszani. Volt már rá példa, hogy klasszikus zenére volt igény ebben az időszakban, ez sem probléma, csak tudnom kell időben az igényeket. A vacsora után szoktunk elindulni az esküvői bulival, itt az első 3-4 órában többnyire mindenki által ismert nosztalgia és retro dalokat szoktam játszani a hazai és nemzetközi palettáról, többféle stílusból merítve. Fontos, hogy az idősebb korosztály is megtalálja zenei számításait, hogy az ő zenei igényük is ki legyen merítve. Az éjfél / hajnali 1 óra utáni szakasz szokott a 2000-res évek utáni slágerekről és a napjaink kedvenceiről szólni. Szívesen vegyítem a modernebb dalokat retro-s, éneklős kedvencekkel.

FONTOS: Kedvenc slágereink eredetiben szólnak, ahogy azokat ismerjük. Megállás és pihenő nélküli zenés táncos műsorfolyam a buli végéig.

Szoktam kérni a pároktól egy zenei kedvencek listát, amiben össze szokták írni nekem, hogy mik a kedvenc slágereik. Ez a lista 30-40 dalt szokott általában tartalmazni, ebből már látom, hogy nagyjából mik azok a zenei közegek amik között mozogni fogunk az este folyamán. Ehhez társulnak még a helyszínen érkezett számkérések a násznéptől. Lehetőség szerint, ha belefér az együtt felállított zenei keretbe, akkor ezeket a dalokat lejátszom. A Ti kedvenceitekből és a násznép kéréseiből tevődik össze az esküvői dj party.

Polgári szertatás hangosítás

Ha a vacsora / buli helyszínén van a polgári akkor ezt igény esetén le tudom hangosítani az általatok ide kért dalokkal. Ebben az esetben szoktam kérni:

 • Bevonuló zenét
 • Aláíró zenét
 • Gyűrűhúzó zenét
 • Csók zenét
 • Szülőköszöntő zenét
 • Homok öntéshez vagy gyertya gyújtáshoz zenét
 • Gratulációs zenét

Lényeg, hogy a polgári ceremónia időtartamát (20-30 perc) lefedjük zenével. A hangosításhoz szükséges technikai hátteret: hangfalakat, mikrofont, mikrofon állványt, CD lejátszót, keverőt, hosszabbítót, elosztót én biztosítok. Csak asztalra és 220 V-os áram ellátásra van itt is igényem. Ennek a kivitelezéséhez szükséges egy plusz építés és bontás. A polgári szertartás hangosítás költsége: 30.000 Ft.

Esküvő a Festetics Palotában

LED-es falszínezés, teremvilágítás

LED-es reflektorokkal meg tudjuk színezni az esküvői helyszínt, tetszőlegesen beállított színekkel. Ezek a lámpák gyakorlatilag egy vastag fény csíkot, fény sugarat képeznek a felületen. Célszerű az alap dekoráció színét alapul venni. Ez a megoldás feldobja, elegánssá varázsolja a helyszínt. Felületek amin jól alkalmazhatók, jól mutatnak ezek a fénycsíkok: oszlop, boltív, függöny, baldachin vagy olyan falfelület, homlokzat. Itt a költség a lámpák darabszámától függően alakul. Ha erre igény van, tudnom kell, hány db lámpát kell magammal vigyek a festéshez. Egy db LED-es teremszínező lámpa költsége: 7.000 Ft.

Esküvő a fóti kastélyban Esküvő a Festetics Palotában - tükörterem

Buborékfújó gép

Egy speciális buborék szóró gépről van szó, ami néhány pillanat alatt több száz buborékot készít. A gép intenzíven és folyamatosan gyártja a buborékokat a kisgyerekek és a felnőttek örömére. Ékes színfoltja lehet akár a polgári szertartásnak, akár az azt követő esküvői dj partynak. Hozzávetőleg 5-10 méterre lövelli ki a buborékokat az eszköz. Bővebben a buborékfújó gépről: buborekfujógép.
A buborékfújó gép költsége: 20.000 Ft.

Nézzünk bele az esküvői DJ partyba

Alapvetően mint esküvő DJ számtalan többféle stílusban otthonosan mozgok, ez a repertoár nagyjából 60 évet ölel át. Szívesen játszom dalokat az 1960-as évekből a 70-es, 80-as, 90-es évekből. Sok sláger született az ezredforduló környékén is, és az azt követő több mint másfél évtizedben, napjainkig is remek nóták születnek és ezeket szervírozom is az esküvői bulin.

Stílusok

Rocky, Rock'N Roll, Twist, Oldies, örökzöld nosztalgia slágerek, retro kedvencek, Funky, Soul, Swing, Latin, R'n'B, Rock slágerek minden időszakból, napjaink rádiós kedvencei, régi és új magyar dalok. Igény esetén: alternatív magyar és külföldi zenék, mulatós örökzöldek, deep house, tech house.

Ha tetszik és szimpatikus amit a fentiekben felvázoltam akkor írj nekem egy kellő információkat tartalmazó árajánlatot.

Amiket fontos tudnom az árajánlat készítéshez:

 • Az esküvő pontos dátumát. ( év, hónap, nap )
 • Az esküvő pontos helyszínét és annak nevét, jellegét. ( Étterem, hotel, hajó stb. )
 • A násznép várható létszámát. ( 50-70-80-100-120-200 stb fő)
 • Polgári szertartást kell-e hangosítani.
 • Nagy vonalakban milyen zenét szeretnétek az esküvői bulin.

Köszönettel,
Sláger DJ - Vinch Enzo
Major Vince
06-30-419-9397

Referencia képek

Esküvői beszámolók