Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Mennyibe kerül egy esküvői zenekar

Mennyibe kerül egy esküvői zenekar. A Nagy Nap legnagyobb részét az esküvői buli, az esküvői zene teszi ki. Ez határozza meg az egész este hangulatát és az esküvő utáni véleményét. Sajnos a koszorúslányok ruhájára és hajára senki nem fog emlékezni évekkel később, ahogy a dekoráció színére sem. Ezért kiemelten fontos, hogy a legjobb esküvői zenekart válasszuk.

Nézzük tehát mennyibe kerül egy esküvői zenekar?

2-3 fős kisebb formációk, kisebb esküvői zenekarok 150-230.000 Ft
Az árak aszerint emelkednek, hogy mennyi rutin, szakmai és zeneelméleti tudás van mögöttük. Ezen kívül számít a zenekar neve, ismertsége a rendezvény helyszín távolsága a zenei repertoárjuk nagysága, és nem utolsó sorban a technikai berendezések (hangfalak, mikrofon, hangszerek márkája és minősége) nívója. Egy esküvői zenekar nagyon hangulatos tud lenni, ha jól játszanak. Ha össze vannak szokva és össze vannak gyakorolva a dalok.
Elképzelhető, hogy nem tudnak mindenfajta stílust játszani, gondolunk itt elsősorban az aktuális napjaink slágereire, ez leginkább "hátrány" a fiatal pároknak lehet.4-5-6 tagú esküvői zenekar mennyibe kerül. Itt már több mindennel kalkulálnunk kell. Egy ekkora zenekar már valószínűleg turné busszal jön, külön sofőrrel és külön személyzettel, roadokkal akik összeszerelik, behangolják a technikát, beállnak, hogy a zenekar tagoknak már "csak" játszani kelljen. Egy 4-5-6 tagú zenekarnál ennyi főt kell vendégül látnunk étellel, vacsorával, itallal igaz ez nem tartozik konkrétan a zenekar fellépti díjához, de az ellátást a számukra is a pár fizeti, így kiadásként ez is megjelenik a zenekar irányába. Remélhetőleg alkoholt nem fogyaszt a zenekar, hogy ne menjen a produkció kárára. Ha megfogadtok egy jó tanácsot, akkor kikötitek az esküvői zenekarnak, hogy alkoholt nem lehet fogyasztani, sajnos nagyon-nagyon sok elkeserítő esetet lehet hallani részeg zenekarokról és hamisan éneklő, rosszul játszó zenekar tagokról.

Négy fős esküvői zenekart nagyjából 250.000 Ft-tól lehet szerződtetni 600.000 Ft-ig. Érdemes rákérdezni, hogy hány órát, milyen leosztásban játszanak az adott fellépti összegért, valamint, hogy ha a buli úgy alakul, akkor mennyibe kerül a hosszabbítás óránként. Előnyös, ha a zenekar hoz magával fénytechnikát a tánctér dekorálására, ez hozzátesz a buli hatáshoz, fokozza a party kedvet. Sajnos sok esküvői zenekarnál tapasztaljuk azt, hogy fényeffekteket nem visznek magukkal a bulira és így kissé hangulattalan az egész.

Ha költséghatékonyan akarja a pár megúszni az esküvői bulit, akkor jó megoldás lehet az Esküvői DJ. Kétségtelen, nem élőzene, de a dalok eredetiben szólnak, szünet és pihenő nélkül, nem utolsó sorban eredeti, stúdió minőségben, hangszerelésben ahogy azt megszoktuk, megszerettük. Egy főre kell üdítőt és vacsorát számolni, biztosan olcsóbb, mint egy esküvői zenekar, komplett hang és fénytechnikával, polgári szartartás hangosítással, buborékfújó géppel és a pár kedvenceit lejátssza, amit előzőlegesen a pártól megkapott listába összeírva. Érdekel? Kérj egy ingyenes ajánlatot.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői beszámolók