Esküvő DJ facebook oldal Esküvő DJ youtube csatorna Esküvő DJ blog oldal
slager@slagerdj.hu   |   +36 30 419 93 97
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ Kecskemét Potyka Tó

Az esküvői szezon elején bevettük Kecskeméten a Potyka Tó Pihenőparkot is, ugyanis Eszti és Bali esküvője itt köttetett meg. Kecskemétnek ezen a külső részén még nem jártunk, térerő is alig van. A jelzőgumit követve kisebb nehézségek árán megtaláltuk a Potyka Tó -t, mint kecskeméti esküvőhelyszínt. Az igen kicsi, de annál aranyosabb horgásztó mellett egy szellős építményben esküvőket is bonyolítanak. Eszti és Bali násznépe 80 fős volt. Ismét megbíztak minket a polgári szertartás hangosításával.

A pár által ide kért zenék mellett hangosítottuk a kecskeméti anyakönyvvezetőt és elrejtettük a terepen a buborékfújó gépünket, ami csak a bekapcsolásra várt. Gratuláció alatt végig dolgozott ez a kis gépezet, és gyártotta a 4-5 centiméteres buborékokat, amik tova szálltak a Potyka Tó területén. Ceremóniamesterünk Szakál Miki a gratuláció és a csoportos fényképek elkészítése után a vacsorához terelte a vendégsereget a vintage stílusban dekorált esküvőhelyszínre. Ekkor Eszti és Bali visszatért már az esküvői kreatív fotózásból, amit az erdőben ejtettek meg az esküvői fotóssal. Következtek az örömszülő beszédek. Eszti apukája nagyon sokat mondó és elgondolkodtató örömapa beszédet mondott, megható volt. Este fél 10 magasságában indultunk az esküvői dj bulival, addig nagyon lazán, hangulatosan, beszélgetősen telt az este. A bulit a 70-es, 80-as évek retro slágereivel röffentettük be, majd lejátszottuk a buli elején rendhagyó módon a Despacito című slágert, amit hatalmas öröm sikolyok kísértek. Nem hiába, ez a 2017-es esküvői szezon slágere. A tortavágás egybe volt kötve a menyasszonytánccal, vagyis, aki táncolt egyet Esztivel, az kapott egy szelet esküvői tortát.

A torta felszelése után, folytattuk az esküvői dj programot, generáltuk a buli az 1990-es évek meghatározó magyar és nemzetközi slágereivel. Meg is lett a sikerese ezeknek a zenéknek a táncparketten. Ezalatt a pár elment átöltözni. Visszajövetelkor következett egy gyertyafénykeringő. Majd a kérések alapján játszottuk a 2000-res évek ismert dance slágereit vegyítve a korszak hands up sikerekkel. Csináltunk hajnali fél 3 felé egy erős rock zenei blokkot, többek közt AC/DC slágerekkel, amire mindenki az örömszülőkkel együtt kiugrálta magát. Eszti és Bali reggel 4-kor jelezte nekünk, hogy lassan fejezzük be a zenélést, mert már csak két ember van a tánctéren ők is elég "elázott" állapotban, a násznép nagy része a Vackor Várban kapott szállást. Eszti apukája nagyon megköszönte nekünk reggel, hogy ilyen szuper zenéket játszottunk, jó sorrendben, koncepciószerűen. Öröm volt Kecskeméten esküvőzni ebben a kissé eldugott, ámde barátságos helyszínen. Szívesen visszatérünk ide máskor is.

Kérek egy ingyenes árajánlatot →

Esküvői DJ Kecskemét Potyka Tó - referencia képek

Esküvői beszámolók